1230961
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
LET OP : niet gebruiken zonder advies van uw dierenarts.
Helpt de gezondheid van de schildklier van uw kat te behandelen in 3 weken door de concentratie aan schildklierhormonen te normaliseren (Wanneer dit de enige voedingsbron is).
Water, lever, varken, kip, maïs, rijst, dierlijk vet, vitaminen, eiwithydrolysaat, cellulose, mineralen, sporenelementen, visolie, L-carnitine.
Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen.
Lichaamsgewicht (kg) | Blik 156 g |
---|---|
2 | 1/2 - 3/4 |
3 | 3/4 - 1 |
4 | 1 - 1 1/3 |
5 | 1 1/4 - 1 2/3 |
6 + | 1/5 - 1/4 per kg |
Gemengde voedingshoeveelheden:
Lichaamsgewicht (kg) | Blik(ken) (156g) | Droog (g) |
---|---|---|
2 | 1/3 | + 15 |
3 | 1/2 | + 20 |
4 | 1/2 | + 30 |
5 | 1/2 | + 40 |
6 + | 1 | + 6 per kg |
In het voer | In de droge stof | per 100 kcal ME | |
---|---|---|---|
Ruw eiwit | 9,9 % | 34,1 % | 7,6 g |
Ruw vet | 7,5 % | 25,9 % | 5,8 g |
Koolhydraten (NFE) | 9,1 % | 31,4 % | 7 g |
Ruwe celstof | 0,9 % | 3,1 % | 0,7 g |
Vocht | 71 % | 54,5 g | |
Calcium | 0,25 % | 0,86 % | 192 mg |
Fosfor | 0,17 % | 0,59 % | 131 mg |
Natrium | 0,07 % | 0,24 % | 54 mg |
Kalium | 0,25 % | 0,86 % | 192 mg |
Magnesium | 0,02 % | 0,07 % | 15 mg |
Jodium | 0,04 mg/kg | 0,14 mg/kg | 3 ug |
Omega-3 vetzuren | 0,19 % | 4,61 % | 150 mg |
Omega-6 vetzuren | 1,34 % | 0,66 % | 1030 mg |
Taurine | 722 mg/kg | 2490 mg/kg | 55 mg |
L-Carnitine | 188 mg/kg | 648 mg/kg | 14 mg |
Vitamine A | 18756 IE/kg | 64675 IE/kg | 1440 IE |
Vitamine D | 237 IE/kg | 818 IE/kg | 18 IE |
Vitamine E | 215 mg/kg | 741 mg/kg | 17 mg |
Vitamine C | 12 mg/kg | 41 mg/kg | 0,9 mg |
Bèta-caroteen | 0,6 mg/kg | 2,1 mg/kg | 0,05 mg |
In het voer | In de droge stof | |
---|---|---|
kcal/100 g | 130,3 | 449,1 |
kJ/100 g | 545 | 1879 |